+45 20 80 14 50 info@frivilligcenterlemvig.dk
Menu
Brug sociale medier strategisk og effektivt

KURSUS: Brug sociale medier strategisk og effektivt

24. maj 2022 16.00 - 21.30

Sociale medier som fx Facebook og LinkedIn er effektive kommunikationskanaler også for frivillige sociale foreninger. Dette lokale grundkursus sætter fokus på, hvordan I kan arbejde med SoMe - både på et strategisk og praktisk niveau i foreningen.

Kurset giver jer et solidt overblik og indblik i de sociale mediers forunderlige verden og de mest relevante platforme, som I kan bruge strategisk og til gavn for foreningens sag. Med fra kurset får I et første udkast til en social-medie-strategi. Sociale medier er nemme og effektive kommunikationskanaler, men kunsten er at vælge dem, der passer bedst til foreningens målgrupper og ressourcer.

Dette grundkursus giver jer viden om, hvordan I kan arbejde strategisk med sociale medier. I får et solidt overblik over de sociale mediers forunderlige verden, hvordan de kan bruges i jeres kommunikationsarbejde og et dybere indblik i de mest relevante. På kurset arbejder I med et første udkast til en strategi for de sociale medier,
der er relevante i jeres forening eller organisation.

Hvem henvender kurset sig til?
Kurset er for bestyrelsesmedlemmer, frivillige og ansatte i mindre og mellemstore foreninger, organisationer og initiativer, der udfører frivilligt socialt arbejde. Grundkurset er især for deltagere uden den store erfaring med sociale medier og strategiarbejde. 
Det vigtige er, at deltagerne vil være klogere på, hvordan de kan bruge sociale medier strategisk og til gavn for foreningens sag.
Bemærk! Der kan være max 20 deltagere på dette lokale kursus efter først-til-mølle princippet.

Underviser
Jeannette Refstrup er direktør i kommunikationsbureauet Strup & Strup, der arbejder med kommunikation og markedsføring for en række offentlige og private kunder i Danmark og Norden. Hendes ansvarsområder er corporate branding, krisekommunikation og forandringskommunikation samt undervisning blandt andet i sociale medier. Jeannette er uddannet journalist og executive master i corporate communication. Læs mere om hende på www.strupstrup.dk

Pris inkl. forplejning og tilmelding
Pris: Medlemmer: kr. 100 - Ikke-medlemmer: kr. 150

Kurset gennemføres i samarbejde med Center for Frivilligt Socialt Arbejde - se mere på www.frivillighed.dk

Tilmeld begivenhed Se alle arrangementer