+45 20 80 14 50 info@frivilligcenterlemvig.dk
Menu
KURSUS: Nå i mål med projektet

Nå i mål med projektet

Onsdag den 9. november 2022 Fra kl. 16.00 - 21.00

Struer Frivilligcenter, Skolegade 5a, Struer

Et godt overblik og gode projektstyringsredskaber kan frigøre mere tid til at nå i mål og skabe gode resultater. På dette kursus får I den solid viden, redskaber og inspiration til, hvordan I nemt og sikkert styrer et nyt projekt og skaber resultater.

Projekter udfordrer og stiller store krav til enhver projektleder. Der er klare målsætninger, fastlagte ressourcer og tidsplaner. Der skal skabes resultater, afrapporteres og evalueres. Vejen mod målet kan føles lang og udmattende – særligt når projektet foregår i en forening, hvor frivillige, medlemmer og bestyrelsens fokus kan være svært at fastholde.

I små og mellemstore foreninger er det ofte den samme person, som både skal styre projektet og sikre resultaterne. Hvis man vil have succes og nå i mål, er det derfor nødvendigt, at kende og vælge de relevante styringsredskaber.

Dette lokale kursus giver foreningens projektledere og projektansvarlige viden, inspiration og redskaber til at arbejde med projektstyring og blive mere skarpe i vurderingen af, hvilke styringsredskaber, der er brug for og hvornår det er relevant at anvende dem.

Hvem henvender kurset sig til?
Kurset er målrettet frivillige og ansatte i små og mellemstore foreninger, frivillige organisationer og initiativer, som udfører frivilligt socialt arbejde. Deltagerne kan være nye projektledere uden erfaringer eller mere erfarne, som allerede har ansvar for at styre et eller flere projekter. Det er ikke et krav, men en fordel, hvis deltagerne
allerede arbejder med et konkret projekt.
Kurset byder på oplæg fra underviser, fælles drøftelser, erfaringsudveksling samt øvelser i grupper og individuel refleksion.
Bemærk! Der kan være max 20 deltagere på dette lokale kursus efter først-til-mølle princippet.

Underviser
Birgitte Urban Nielsen der er cand.scient.pol, konsulent og sekretariatsleder ved CFSA. Birgitte har omfattende viden om frivillighed, ledelse, bestyrelsesarbejde, strategiudvikling samt projektstyring og projektudvikling og er specialiseret i udvikling og implementering af projekter og programmer i den frivillige verden.

Pris og tilmelding
Pris: Medlemmer: kr. 100 - Ikke-medlemmer: kr. 150
Tilmelding senest 23/10: www.struerfrivilligcenter.nemtilmeld.dk/7/

Tilmeld begivenhed Se alle arrangementer