Kontoret: +45 20 80 14 50 mandag og torsdag fra kl. 08:00 til kl. 12:00 info@frivilligcenterlemvig.dk
Menu

Vestjydsk Karate-Klub

Karate-klubben ligger i Bøvlingbjerg – en landsby i den vestlige del af Lemvig kommune.

I klubben undervises der i karate for voksne. På voksenholdet skal man være fyldt 16 år. Ellers er der ingen aldersgrænse – ALLE kan være med !

Der er sæsonstart i januar og august måned. Klubben tilbyder seriøs og inspirerende undervisning for voksne, som gerne vil dyrke en anderledes sport.

Stilarten der trænes hedder “Goju-Ryu” og er en af de ældste traditionelle stilarter i karate. Stilen kendetegner sig ved at der bl.a. trænes holdegreb, liniere og cirkulære bevægelser samt forskellige sammensatte serier kaldet Kata og effektive nærkampsteknikker, som anvendes ved indøvning af selvforsvar

 

Klubben er medlem af Danmarks idræts Forbund og Dansk Karate Forbund, som er Danmarks største kampsportsforbund med omkring 135 klubber. Klubben er også medlem af International Goju-Ryu Bujutsukan, Japan.

Kunne du tænke dig at træne karate, kan du kontakte klubbens chefinstruktør eller blot møde op til en træningstime og se, om det er noget for dig. Alle er velkomne uanset om man er nybegynder, har trænet før eller har trænet en anden stilart eller form for kampsport før.

Kontakt os eller mød op i vores dojo (træningssal) hvis du er interesseret. Løstsiddende sportstøj er fint de første gange.

Vel mødt !

Oplysninger

Lægårdvej 72A, 7500 Holstebro