+45 20 80 14 50 info@frivilligcenterlemvig.dk
Menu
KURSUS - Skab gnist, gejst og livsglæde  i det frivillige sociale arbejde

KURSUS - Skab gnist, gejst og livsglæde i det frivillige sociale arbejde

26. november 2019 Fra kl. 18.30 til 21.30

Trænger du til at få fyldt batterierne op? Så er dette kursus for dig!
Det er dejligt at arbejde med mennesker, men ind imellem giver frivillige mere af dem selv end godt er. I en hektisk hverdag glemmer frivillige nemt at mærke efter og respektere kroppens grænser. De får ikke sagt fra i tide eller oversvømmes måske ofte af andre menneskers problemer.

Hvordan får man arbejdsglæden til at blomstre, så man har overskud til at skabe ”stjernestunder”? Hvordan bevarer man sit personlige overskud og nærvær i mødet med foreningens brugere?

Dette kursus giver inspiration til, hvordan du kan bevare din energi, lyst og livsglæde – også når du møder og hjælper mennesker i stor krise.

Gennem musik og personlige beretninger vil kursets undervisere sætte fokus på vigtigheden af at overvinde livets udfordringer og holde fast i at glæde sig – også over det, som livet lærer os i modgang.

Hvem henvender kurset sig til?
Kurset er målrettet frivillige, der arbejder med brugerne i foreninger, som udfører frivilligt socialt arbejde. Deltagerne ønsker at blive klogere på, hvordan man bevarer overskud og arbejdsglæde og passer på sig selv i mødet med kriseramte og udsatte mennesker.

Undervisere:

Trine Alvilda Jensen er krops- og familieterapeut, foredragsholder og certificeret ledercoach. Trine har eget konsulentfirma og flere års erfaring som underviser. Trine har undervist i personlig
udvikling, sorg og krise, kropssprog og supervision.

Christoffer Kejser Larsen er uddannet lærer, certificeret coach og har gennem flere år undervist og coachet frivillige og ansatte medarbejdere. Ved siden af dette, arbejder Christoffer som foredragsholder, sangskriver og musiker.

Pris: Medlemmer: kr. 75 - Ikke-medlemmer: kr. 125
Tilmelding senest: 20/11: https://frivilligcenterlemvig.nemtilmeld.dk/9/
Kurset gennemføres i et samarbejde med Center for Frivilligt Socialt Arbejde