Kontoret: +45 20 80 14 50 mandag og torsdag fra kl. 08:00 til kl. 12:00 info@frivilligcenterlemvig.dk
Menu
Hvem skal have årets frivilligpriser? Indstil din kandicat
Skrevet d. april 27, 2022

Hvem skal have årets frivilligpriser? Indstil din kandidat

Hvert år bidrager 7000 frivillige i Lemvig Kommune til at sikre velfærden for os alle. Kender du en frivillig, der har gjort en særlig indsats, så er det nu, du skal indstille din kandidat til en af årets tre frivilligpriser.

1 million. Cirka så mange timer lægger de mange frivillige i Lemvig Kommune – hvert år. Nogle arbejder få timer i løbet af et år, andre mere end, hvad der svarer til et fuldtidsjob. En uvurderlig indsats.

For tredje gang skal der i år uddeles priser som en anerkendelse af den frivillige indsats.  Der er tre priser:

  • Årets Frivillig 2022 – er rettet mod voksne fra 25 år og opefter. Prisen er på 10.000 kr.
  • Årets Unge Frivillige Leder 2022 – kåres blandt ledere fra 14 til og 24 år. Prisen er på 2.500 kr.
  • Årets Handicappris 2022 – gives til personer, der har gjort en stor indsats for borgere med handicap. Prisen er på 2.000 kr.

Og de nominerede er …

Mange fortjener en pris, men desværre er der kun tre, der kan få. Hvem der skal have årets frivilligpriser, er op til borgerne i Lemvig Kommune. Frem til den 31. maj kan du indstille din favorit-frivillige.

Ni af de nominerede kandidater, tre indenfor hver kategori, går videre til den endelige afstemning. De udvælges af en styregruppe med repræsentanter fra Sparekassen Vendsyssel, Handicaprådet, Børne- og Ungdomsforeningernes og Idrættens Fællesråd, Kulturelt Samråd og Frivilligcenter Lemvig. I udvælgelsen ser styregruppen på i hvor høj grad de indstillede:

  • har gjort en særlig stor frivillig indsats
  • har været til stor inspiration for andre frivillige
  • er gode ambassadør for det at være frivillig.

Styregruppen har et ønske om at præsentere et bredt udvalg af foreninger fra forskellige steder i kommunen.

Efter udvælgelsen bliver der lavet en præsentationsfilm med kandidaterne. Den kan ses på Frivilligcenter Lemvigs Facebookside, hvor den endelige afstemning også finder sted. Alle kan stemme på deres favorit til de tre priser, der uddeles på Frivillig Fredag den 30. september.

Frivillige er limen

Det er Frivilligcenter Lemvig, der i et samarbejde med Sparekassen Vendsyssel og Lemvig Kommune har taget initiativet til at anerkende og hylde den store frivillige indsats i Lemvig Kommune. Det frivillige arbejde og foreningsaktiviteterne er limen i vores samfund. Lim, der er med til at sikre det demokratiske fundament og vores velfærd.

▶︎ Det er ikke muligt at indstille efter 31/5 - gå i stedet til afstemning via dette link!

Frivillig Fredag den 30. september - kom og vær med

Fredag den 30 september er landsdækkende frivilligdag. Temaet i år er ”Fælles Fremtid Lokalt”.Foreninger og frivillige er inviteret til Frivillig F... Læs mere august 30, 2022

Hvem skal have årets frivilligpriser. Stem her!

For tredje gang skal der i år uddeles frivilligpriser i Lemvig Kommune. Priserne gives som en anerkendelse af den store og vigtige indsats, som de... Læs mere august 30, 2022

Kursus 5. oktober: Brug sociale medier strategisk og effektivt

Få en introduktion til, hvordan I som forening kan bruge Facebook og andre sociale medier effektivt. Vær med på kurset den 5. oktober kl. 16-21.30.... Læs mere maj 05, 2022