Kontoret: +45 20 80 14 50 mandag og torsdag fra kl. 08:00 til kl. 12:00 info@frivilligcenterlemvig.dk
Menu
Rigtige mænd kommer også i krise – ny Kom Videre Mand-gruppe starter 2. maj
Skrevet d. februar 08, 2022

Rigtige mænd kommer også i krise – ny Kom Videre Mand-gruppe starter 2. maj

Frivilligcenter Lemvig søger deltagere til ny samtalegruppe for mænd, der står i en vanskelig livssituation. Gruppeforløbet ’Kom Videre Mand’ starter den 2. maj og varer otte uger. 

Den første mandag i maj 2022 byder Frivilligcenter Lemvig velkommen til en ny samtalegruppe for mænd, der vil videre efter for eksempel en skilsmisse, en fyring eller stress.

- Skilsmisse, arbejdsløshed eller stress er en barsk omgang. Mange mænd har svært ved at dele deres tanker og følelser, når livet gør ondt. Kvinder er ofte bedre til at bruge deres netværk, siger leder af frivilligcentret Jørgen Krogh.

- Kom Videre Mands gruppeforløb har vist sig at være en god metode til at hjælpe mænd i krise videre. Det særlige ved ’Kom Videre Mand’ er, at tilbuddet er udviklet af mænd for mænd. Gruppen ledes af en erfaren gruppeleder, og forløbet og møderne har en klar struktur. Erfaringerne viser, at det gavner at tale i stedet for at tænke. At få mulighed for at fortælle sin historie til andre i samme situation i et trygt rum giver noget særligt.

Otte mænd i otte uger 

I gruppeforløbet mødes otte mænd en gang om ugen i otte uger og arbejder med forskellige temaer. Gennem samtaler og øvelser får deltagerne redskaber og inspiration til at komme videre. De finder fokus og får overblik, får vækket deres ressourcer og får mere livskraft.

- Når man taler med andre mænd, der står i en lignende situation, får man gjort op med forestillingen om, at man som mand skal kunne klare det hele alene. Samtidig kan man blive inspireret af, hvordan andre griber det an, siger Jørgen Krogh. 

Gruppelederen har selv ’været der’

Mandegruppen ledes af Allan Andersen, som er uddannet inden for Kom Videre Mand-konceptet og selv har deltaget i et gruppeforløb, da han stod i en livskrise. Allan Andersen har en bred erhvervserfaring fra både det offentlige og private arbejdsmarked. I dag er han aktiv billard- og golfspiller.

Mænd, der er interesserede i at deltage i gruppeforløbet med start den 2. maj , skal i første omgang tage kontakt til Jørgen Krogh i Frivilligcenter Lemvig. På basis af en samtale besluttes det i fællesskab, om tilbuddet er relevant. Man deltager anonymt, og det er gratis at være med.


Kontakt
Jørgen Krogh
Frivilligcenter Lemvig
Tlf. 2080 1450

Frivillig Fredag den 30. september - kom og vær med

Fredag den 30 september er landsdækkende frivilligdag. Temaet i år er ”Fælles Fremtid Lokalt”.Foreninger og frivillige er inviteret til Frivillig F... Læs mere august 30, 2022

Hvem skal have årets frivilligpriser. Stem her!

For tredje gang skal der i år uddeles frivilligpriser i Lemvig Kommune. Priserne gives som en anerkendelse af den store og vigtige indsats, som de... Læs mere august 30, 2022

Kursus 5. oktober: Brug sociale medier strategisk og effektivt

Få en introduktion til, hvordan I som forening kan bruge Facebook og andre sociale medier effektivt. Vær med på kurset den 5. oktober kl. 16-21.30.... Læs mere maj 05, 2022