Kontoret: +45 20 80 14 50 Mandag, torsdag og fredag fra kl. 08:00 til kl. 12:00 info@frivilligcenterlemvig.dk
Menu

Aktivitetshuset Lemvig

Aktivitetshuset er et fristed for mennesker, der ønsker fællesskab med andre. Måske har man det svært med tilværelsen, eller måske savner man "bare" et godt sted at være. Vi er altid parate til en snak, for vi tror netop på at samtale, fællesskab og aktivitet kan være nøglen til udvikling og indhold i tilværelse

FORMÅL

Aktivitetshuset er et alkohol- og stoffrit værested, hvor brugernes hjælpes til at:

  • få så god en tilværelse som muligt gennem princippet "hjælp dig selv - hjælp andre"
  • få en grundlæggende respekt for det enkelte menneske og deres forskellighed
  • mødes i et fællesskab, hvor politik og religion ikke danner skel

Værestedet Aktivitetshuset startede i 1983 som et alkoholfrit fællesskab. Alkohol- og misbrugsproblematikken fylder stadig en del i Aktivitetshuset, herunder samtaler, antabusbehandling og mange alkoholfrie arrangementer både i og uden for huset. Som noget nyt vil vi prøve at implementere Mindfulness.

Værestedet Aktivitetshuset er også meget andet. Der er brugere, der kommer hver dag, der er døgnfluer, og der er danskere og borgere med anden etnisk baggrund og kultur. Brugerne kommer for at spise, snakke, spille kort, læse avis, deltage i de kreative værksteder, studiegrupper, éndagsture, sommerferie, fester, banko og motionsarrangementer.

Værestedet rummer meget, og der er højt til loftet. Vi ønsker at inkludere alle, der har brug for Aktivitetshusets fællesskab i vores mangfoldige hus.