Kontoret: +45 20 80 14 50 Mandag og torsdag kl. 08:00 til kl. 11:00 og fredag til kl. 10:00 info@frivilligcenterlemvig.dk
Menu

Brystkræftforeningen Midt/vest

Dansk Brystkræft Organisation, DBO, er en selvstændig landsdækkende forening, der arbejder for, at brystkræftramte i Danmark kan få en hurtig og præcis diagnostik, en specialiseret behandling og en effektiv genoptræning.

Alle medlemmer i DBO har eller har haft brystkræft.

DBO bereder vejen for solidaritet og netværksdannelse blandt danske brystkræftpatienter. DBO ved, hvordan det er at have brystkræft og er lydhør over for de problemer og udfordringer, danske kvinder ramt af brystkræft møder før, under og efter diagnose og behandling.

DBO’s vision er:
– at levetiden for brystkræftramte i Danmark svarer til baggrundsbefolkningens som resultat af intensiv forskning i brystkræft og tilbud om den til enhver tid bedste behandling af nydiagnosticerede kvinder og kvinder med kronisk brystkræft
– at behandlersystemet forholder sig til alle brystkræftramte som hele mennesker og således kontinuerligt forholder sig til alle aspekter af sygdommen og virkning af behandling.

kredsmidtvest@brystkraeft.dk

 

Oplysninger

Vasen14, 7620 Lemvig