Kontoret: +45 20 80 14 50 Mandag og torsdag kl. 08:00 til kl. 11:00 og fredag til kl. 10:00 info@frivilligcenterlemvig.dk
Menu
Landsbyambassadører

Landsbyambassadører

Er du nytilflytter i Lemvig Kommune?

Ingen kender dit lokalområde så godt som de mange ildsjæle, som allerede er bosat her.

Derfor er der i hvert lokalområde udpeget en række lokale ambassadører til at byde nye tilflyttere velkommen og fortælle om deres lokalområdes særpræg og mange plusser.

Fælles for ambassadørerne er, at de har lysten til at udbrede interessen for deres lokalområde og Lemvigegnen.

Hvis du ønsker kontakt med din Landsbyambassadør, kan du henvende dig til Frivilligcenter Lemvig.


Vil du være landsbyambassadør?

Opgaven som landsbyambassadør består i at byde nye tilflyttere til ens lokalområde velkommen og bidrage til hurtig integration af de nye. I nogle lokalområder er det landsbyambassadørerne, der overgiver en lille velkomstkurv og andre steder er det blot en personlig velkomst.

Vigtigste mission for landsbyambassadørerne er, at de lykkes med at give de nye tilflyttere en oplevelse af at føle sig velkommen til området. Hvordan er op til den enkelte ambassadør.

Landsbyambassadørerne mødes en til to gange om året. Den ene gang i forbindelse med tilflytterarrangementet i foråret, og den anden i efteråret efter behov. Det giver værdi, at mødes med ”kollegaerne” for at udveksle erfaringer og ideer. 

Har du lyst til at blive landsbyambassadør - eller vil du vide mere om, hvad det kræver, så kontakt Frivilligcenter Lemvig.

Julie Mose
Koordinator for Tilflytternetværket
Frivilligcenter Lemvig

Mobil: 9388 8490 
Mail: tilflytter@frivilligcenterlemvig.dk