Kontoret: +45 20 80 14 50 Mandag, torsdag og fredag fra kl. 08:00 til kl. 12:00 info@frivilligcenterlemvig.dk
Menu

Kirkens Korshær Genbrug - Lemvig

Kirkens Korshærs genbrugsbutik i Lemvig åbnede den 24. oktober 2014, hvilket betyder, at butikken kan fejre 10-års jubilæum næste år. Butikken har vokset sig stor og stærk lige siden åbningen.

Her er tøj til hele familien, bøger i alfabetisk orden, elektronik, køkkenudstyr, glas og porcelæn, brugskunst og områdets største udvalg af møbler. Kunderne kommer fra nær og fjern, unge såvel som ældre, nybagte mødre, hobbyentusiaster, håndværkere, turister, tilflyttere, plus alle dem, som bare kigger uden at have noget bestemt i tankerne. Lyst og venligt sted, imødekommende personale, god service og altid gratis kaffe på kanden. De ca. 30 frivillige medarbejdere i butikken løber stærkt hver dag, så der er altid brug for flere glade frivillige.

Kirkens Korshær, som er en velgørenhedsorganisation, blev oprettet i 1912 og har i øjeblikket 250 genbrugsbutikker i Danmark. Gennem disse butikker har Korshæren været i stand til at hjælpe sårbare mennesker i vort samfund lige siden. Vores trofaste kunder er medvirkende til at gøre livet blot en lille smule lettere for de medborgere, der har allermest brug for støtte.