+45 20 80 14 50 info@frivilligcenterlemvig.dk
Menu
Gå på kunstudstilling i De Frivilliges Hus
Skrevet d. februar 08, 2022

Gå på kunstudstilling i De Frivilliges Hus

De Frivilliges Hus er ikke bare et samlingssted for de lokale foreninger. Huset lægger også vægge og rum til skiftende udstillinger af lokale kunstnere. Frem til udgangen af februar 2022 udstiller kunstnergruppen Som Vinden Blæser.


Brudstykker. Forbundne skaller. Alt levende passerer. Det er titlerne på nogle af de værker, man lige nu kan se på kunstudstillingen i De Frivilliges Hus i Lemvig. Huset er nemlig ikke kun et samlingssted for foreningerne i kommunen. Det er også et udstillingssted for lokale kunstnere og kunstnergrupper. Og de løbende kunstudstillinger er i sig selv et besøg værd.

Som Vinden Blæser

Kunstnergruppen Som Vinden Blæser står bag den nuværende udstilling, der består af 36 værker, som også er til salg. Udstillingen kan ses til og med februar 2022. Det er også Som Vinden Blæser, der har sørget for den permanente udsmykning SPOR i toiletområdet i husets cafe. 

Kunstnergruppen består af seks billedkunstnere: Ane Wöhlk, Gitte Klokker, Johanne Randen, Kirsten Bak Andersen, Lene Abildgaard Knudsen og Mariane Majgaard. Navnet "Som vinden blæser" refererer til den fremherskende vejrtype på ved vestkysten, de varierende udstillingssteder og de skiftende intervaller mellem udstillingerne.

Flere kunstnere søges

De Frivilliges Hus vil gerne i kontakt med flere lokale kunstnere, der har lyst til at udstille i huset. Kunstnere eller grupper af kunstnere er meget velkomne til at kontakte frivilligcentrets leder Jørgen Krogh for at høre mere eller lave en aftale. Skriv til Jørgen på info@frivilligcenterlemvig.dk eller ring på telefon 2080 1450.

 

Kursus i brugen af Facebook & Instagram!

Tirsdag den 24. maj kl. 16.00 – 21.30De Frivilliges Hus, Vasen 14, Lemvig Sociale medier som fx Facebook og LinkedIn er effektive kommunikationska... Læs mere maj 05, 2022

Café Fri og tilflytternetværk

Vi havde i mandags besøg af TV MIDTVEST til en snak om tilflyttere og hvad vi som kommune gør for at byde dem velkommen. Omdrejningspunktet var båd... Læs mere maj 05, 2022

Hvem skal have årets frivilligpriser? Indstil din kandicat

Hvert år bidrager 7000 frivillige i Lemvig Kommune til at sikre velfærden for os alle. Kender du en frivillig, der har gjort en særlig indsats, så... Læs mere april 27, 2022