+45 20 80 14 50 info@frivilligcenterlemvig.dk
Menu

Tangsø Forenede Sportsklubber

Tangsø Forenede Sportsklubber er resultatet af en fusion mellem daværende Tangsø KFUM Håndbold, Møborg-Bækmarksbro Gymnastikforening, Tangsø Svømmeklub og Tangsø Badminton og Tennisklub.
Foreningens formål er at give medlemmerne adgang til deltagelse i alle former for idræt og socialt samvær, som medlemmerne måtte ønske og som foreningens økonomi tillader. Foreningen er principielt åben for alle, der ønsker at dyrke idræt samt passive medlemmer.

Tangsø FS badminton-, håndbold-, gymnastik-, fodbold-, fitness- og svømmeudvalg er samlet under en forening – Tangsø Forendes Sportsklubber.

Håndbold: Sussie Damborg Kristensen - supersussie_k@hotmail.com – Sussie er ny formand siden foråret, men en knag. Hun har samlet et helt nyt håndboldudvalg

Fodbold: Dennis Møller Christensen - dmc.lilleamstrup@gmail.com – Dennis er på vej væk som formand – jeg ved ikke hvem der skal overtage, derfor har jeg indsat Lenes mailadresse – udover at hu er min søster – så er hun interesseret i alt med frivillighed. Udvalgsmedlem Lene Christensen - sivkjaer@hotmail.dk

Gymnastik: Lone Hedegaard - Hedegaardlone@outlook.dk – Lone er der fuld gang i!!! Hun er utrolig arbejdsom, iderig og alt går med 200 km i timen – og hun er helt uundværlig for klubben og alle de børn og unge som hun gør en kæmpe frivillig indsats for.

Svømning: Lone Hedegaard - Hedegaardlone@outlook.dk – Hun er altså bare fantastisk 😊

Fitness: Mathias Kjærsgaard - mk441@hotmail.com + Jonas Munkholm - jonas@bakhus.dk – Mathias fungerer som formand, men Jonas er helt vildt dygtig (og arbejder professionelt med IT til daglig) – så han gør en kæmpe frivillig indsats sammen med Mathias. Fitness-udvalget er kun 2 år gammelt, men de er fantastisk selvkørende og ansvarsfulde.

Badminton: (ingen lige pt – Men Alex tager sig af det)

Konsulent for klubben: Alex Laugesen - alex.laugesen@hotmail.com – Alex blev ansat med ca. 4 timer pr. uge til at hjælpe frivilligheden på vej, øge medlemstallet og gøre det at være frivillig lettere. Alex er født og opvokset i Bækmarksbro hvor hans morfar var halinspektør i Tangsø Hallen da han var barn. Han har læst idræt og arbejder for DGI som tennis konsulent og er ejer af en padelbane i Holstebro. Alex er en meget dygtig facilitator og i det hele taget en behageligt menneske at være sammen med. 😊

De ovenstående udgør bestyrelsen i Tangsø FS – det øverste organ. Men vi har også et forretningsudvalg i Tangsø Centret som arbejder med økonomi og strategier for både Tangsø Centret og Tangsø FS:

Forretningsudvalget består af:

Formand. Kim Jørgensen - kimjoergensen@mail.dk

Næstformand: Peter Jessen (Spar Købmanden) - peter.jessen@spar.dk

Sekretær: Lars Mølgaard - larsmolgaard68@gmail.com

Kasser: Martin Sig - martinsig02@gmail.com

 

Oplysninger

Solvangen 15, 7660 Bækmarksbro