Kontoret: +45 20 80 14 50 Mandag, torsdag og fredag fra kl. 08:00 til kl. 12:00 info@frivilligcenterlemvig.dk
Menu

Foreningen Tyrkiske Hunde

Vi har stort brug for donationer og tager imod alle beløb. Pengene går ubeskåret til hundene i Tyrkiet, betaling af foder, dyrlæger mv. Alle som hjælper til i foreningen arbejder ulønnet. Alle bidrag er meget velkommen, kontakt os gerne, hvis du/i har lyst til at hjælpe os.

Vi har brug for familier, der kan hjælpe med at passe en hund, hvis den ikke adopteres direkte fra Tyrkiet. Som plejefamile, har man ingen udgifter på hunden, men man skal dog have kendskab og viden omkring hunde. Nogle af hundene kan være mærket af transporten og fortiden, de kræver ro de første par dage, for at falde til. Andre er bare fuldt tilfredse i deres nye liv og falder ind i hverdagen med det samme.

Det er svært at siger hvor lang pleje perioden er, nogle hunde får nye familer i løbet af et par dage, andre skal bruge mere tid til at finde det rette hjem. Vi bestræber os efter at hund og famile skal være et godt match.

Vi vil gerne have plejefamilier, der kan afhente hunde i enten Billund eller Kastrup, så hunden kan få en god start på livet i Danmark uden for meget forvirring. Hvis ikke, hjælper vi med at finde transport fra lufthavnen.

Vi i foreningen står for formidlingen af den hund der er i plejefamilie, man skal dog kunne fremvise hunden for evt. adoptionsfamilier og kunne svare på spørgsmål om hvordan hunden er.