+45 20 80 14 50 info@frivilligcenterlemvig.dk
Menu

Kræftens Bekæmpelse, Lemvig Lokalforening

Lokalforeningen arbejder med overordnet målsætning - Ingen skal stå alene med kræft og også med en målsætning om - Godt liv efter kræft.

Vi forsøger i Lokalforeningen at understøtte disse mål. Det gør vi med at tilbyde samtale med en rådgiver fra Kræftens Bekæmpelse her i Lemvig en gang månedligt. Forskellige løbende tilbud, hvor man samles hver anden uge sammen med vores faste tovholdere og  ligesindede. Her tilbyder vi cafe, som er for både kvinder og mænd, kreativ kvindegruppe og mandegruppe. 

En gang månedligt tilbyder vi at mødes i senfølger netværk, som er for både kvinder og mænd. En gang månedligt tilbydes kort gåtur forskellige steder i kommunen, hvor der samtidig bliver fortalt historien om stedet. 

Vi arrangerer 2-3 udflugter om året og derudover 2 særlige udflugter, som er målrettet unge kræftramte familier med børn.

Udover disse tilbud, som er for målgruppen: Kræftramte, pårørende og efterladte har vi andre tilbud, hvor ALLE er hjertelig velkommen.

Ugentlige gåture under konceptet "Bevæg dig for livet" - starter fra De frivilliges Hus hver tirsdag kl. 13.30. Ligeledes fra Frederiksberg i Bækmarksbro (Anlægget) hver onsdag kl. 16.00.

Aktiviteterne holder typisk pause i skolernes sommerferie.

Vi indbyder til foredrag 2-3 gange om året, hvor ALLE er velkommen. Vi er med ved Stafet for Livet, Lyserød lørdag, Knæk cancer og Torvemarked ved Claudis Have.

2 gange årligt arrangeres familiedage i Klosterheden - typisk påske- og juletema. Alle både børn og voksne er meget velkommen.

Ind imellem opstår ekstra tiltag. Eksempelvis er vi med til rygestopkursus i skoven "Kvit i det fri" sammen med kommunen og Naturstyrelsen.

Vi indgår rigtig gerne i fællesskaber med andre forskellige foreninger om aktiviteter. Ligesom vi samarbejder meget sammen med Sundhedsfremme og Forebyggelse i Sundhedshuset, Lemvig.

Oplysninger

Kondorvej 51, 7620 Lemvig