Kontoret: +45 20 80 14 50 Mandag, torsdag og fredag fra kl. 08:00 til kl. 12:00 info@frivilligcenterlemvig.dk
Menu
Rigtige mænd kommer også i krise – nyt projekt ´Hvordan har du det mand' -gruppen er nu åben for tilmeldinger
Skrevet d. februar 08, 2022

Rigtige mænd kommer også i krise – nyt projekt ´Hvordan har du det mand' -gruppen er nu åben for tilmeldinger

Frivilligcenter Lemvig søger deltagere til et nyt projekt for mænd, der står i en vanskelig livssituation. Gruppeforløbet ’Hvordan har du det Mand’ er nu åben for tilmeldinger. 

Frivilligcenter Lemvig byder velkommen til en ny samtalegruppe for mænd, der vil videre efter for eksempel en skilsmisse, en fyring eller stress.

- Skilsmisse, arbejdsløshed eller stress er en barsk omgang. Mange mænd har svært ved at dele deres tanker og følelser, når livet gør ondt siger tidligere leder af frivilligcentret Jørgen Krogh.


Samfundet oplever et stigende behov for at styrke mænds mentale sundhed. Derfor lancerer Frivilligcenter Lemvig i samarbejde med Coach Michael Madsen projektet, 'Hvordan har du det - mand?' Dette initiativ har til formål at styrke mænds mentale sundhed og bane vejen for en åbenhed og forståelse.

Gennem 'Hvordan har du det - mand?' vil vi arbejde tæt sammen med mænd i Lemvig kommune for at opnå følgende mål:

  • Skabe gode relationer
  • Blive bedre til de svære samtaler
  • Få vækket dine ressourcer og få mere livskraft
  • Styrke din evne til at takle svære livssituationer
  • Få inspiration fra andre mænd til at komme videre
  • Styre dit liv i en ønsket retning

Vi er i første omgang interesseret i at finde en gruppe mænd der er interesseret i at være med. Book derfor første samtale med Coach Michael Madsen herunder.  


Mænd, der er interesserede i at deltage i forløbet, skal i første omgang tage kontakt til Heino Smed Sørensen i Frivilligcenter Lemvig. På basis af en samtale besluttes det i fællesskab, om tilbuddet er relevant. Man deltager anonymt, og det er gratis at være med.


Kontakt
Heino Smed Sørensen
Frivilligcenter Lemvig
Tlf. 2080 1450

Inkluderende Fællesskaber

Projektet Inkluderende Fællesskaber skal hjælpe førtidspensionister til øget trivsel ved at inkludere dem i foreningslivets fællesskaber – som medl... Læs mere april 08, 2024

Café Fri og tilflytternetværk

Vi havde i mandags besøg af TV MIDTVEST til en snak om tilflyttere og hvad vi som kommune gør for at byde dem velkommen. Omdrejningspunktet var båd... Læs mere maj 05, 2022

Gå på kunstudstilling i De Frivilliges Hus

De Frivilliges Hus er ikke bare et samlingssted for de lokale foreninger. Huset lægger også vægge og rum til skiftende udstillinger af lokale kunst... Læs mere februar 08, 2022